Пт, 2024-03-29, 11:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Травень » 26 » Аграрні відносини з Африкою поглиблюватиме Україна
11:14
Аграрні відносини з Африкою поглиблюватиме Україна

Український аграрний сектор має нереалізовані ніші для поглиблення співпраці з країнами Африки. Про це заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції під час заходу "День Африки. Пріоритети співробітництва України з країнами Африки в економічній та освітянській галузях", організованим Міністерством закордонних справ України.

"Сьогодні країни Африки входять в топ-3 ключових покупців української аграрної продукції. Лише за чотири місяці цього року експорт українських харчових продуктів до цього континенту становив $ 1,175 млрд. Найбільшим попитом наші товари користуються на ринках Марокко, Алжиру, Тунісу, Єгипту та Лівії. Але, звісно, обидві cторони мають ще нереалізовані напрямки для поглиблення співпраці", - заявила Трофімцева.

Вона додала, що головними товарами українського експорту до африканських країн стали зернові, олійні культури, бобові, яйця, м'ясо, вершкове масло.

Також заступник міністра підкреслила, що ефективним інструментом для активізації спільної роботи та потенційних проектів є торговельні місії та двосторонні бізнес-форуми.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1831 | Додав: adminA | Теги: україна, аграрія, африка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]