Пт, 2024-03-29, 16:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 21 » Американська компанія купила український стартап
16:02
Американська компанія купила український стартап

Компанія Piano Software (США), яка розробляє рішення для медіабізнесу, придбала українську компанію Newzmate. Сума угоди не розголошується, інформує НВ.

Відзначається, що сервіс автоматизації контент-маркетингу для медіабізнесу, розроблений Newzmate, стане одним з рішень продуктової лінійки Piano і буде називатися Piano ESP.

Piano – це платформа монетизації цифрового контенту та управління аудиторією для міжнародних медіакомпаній. Серед клієнтів Piano – NBC Universal, Business Insider, Bloomberg, AOL, Gatehouse, Hearst і понад 1300 інших ЗМІ.

Офіс стартапу в Києві стане українським представництвом Piano. Його очолить співзасновник і CEO стартапа Олексій Чапко на посаді генерального менеджера і обійме посаду віце-президента Piano з продажів у Східній Європі та Азії. CTO і співзасновник Newzmate Дмитро Шандиба обійме посаду Lead Architect Piano і продовжить очолювати розробку продукту.

Співробітники Newzmate залишаються працювати в українському офісі Piano.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1611 | Додав: adminA | Теги: стартап, купила, америка, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]