Чт, 2024-03-28, 18:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Листопад » 27 » Багатомільйонну контрабанду, яку "кришували" митники, в Одесі захопили правоохоронці
22:08
Багатомільйонну контрабанду, яку "кришували" митники, в Одесі захопили правоохоронці

Співробітники одеської міліції, спільно з прокуратурою, прикордонниками та Фіскальної службою, перекрили великий канал постачання контрабандних товарів в Україну, пише Новий регіон.

При перевірці одного з вантажівок співробітники МВС знайшли незареєстровані товари на суму не менше 5 мільйонів гривень. Нелегально в Україну намагалися провезти медикаменти, шкіряні вироби, сантехніку, автозапчастини та інші товари.

Автомобіль, який все це віз, зареєстрований в Словаччині, але по Україні йшов з українськими номерами. По базі даних ДАІ з'ясувалося, що за цим номером зареєстрований легковий автомобіль.

Одеські міліціонери розповіли «Новому Регіону», що з боку митниці ніякого сприяння, м'яко кажучи, не було. Навпаки, керівництво митного поста заборонило своїм співробітникам давати будь-яку інформаційну або практичну допомогу міліції.

У підсумку за результатами перевірки співробітники МВС знайшли ще близько 20 вантажних автомобілів, які очікують розмитнення за тією ж схемою. За результатами операції було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.364 (зловживання службовим становищем).

Йде слідство, прокуратура і міліція обіцяють докласти всіх зусиль, щоб вивести на чисту воду митників, що «кришували» мільйонну контрабанду.
 

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 11265 | Додав: adminA | Теги: контрабанду, одесі, кришували митники, правоохоронці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]