Сб, 2024-04-20, 14:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 18 » Бездротові навушники випустить Black Star
18:56
Бездротові навушники випустить Black Star

Бренд Black Star виходить на ринок гаджетів, випускаючи власні true wireless бездротові навушники з авіаційного композиту – Black Star Click N Play Black.

Новинка використовує функцію Click n Play – після вилучення з кейса, аксесуар автоматично підключений до смартфону по Bluetooth 5.0 і готовий до використання. Присутній вологозахист по стандарту IPX7 (врятує від зливи) і режим гарнітури з одним навушником.

При натисканні можна регулювати гучність, приймати або скидати дзвінки і викликати голосового помічника, будь то "Аліса"Siri або Google Assistant.

Обіцяне час роботи в режимі безперервного відтворення – до п’яти годин, а максимальне при повсякденних завданнях – 20 годин. Сам кейс має USB Type-C і заряджає навушники до 100% за 50 хвилин.

За зовнішнім виглядом вони дуже нагадують конкурента від Nokia –  True Wireless Earbuds V2 , однак коштують менше. Старт продажів очікується в найближчі дні.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1546 | Додав: adminA | Теги: black, випуск, Навушники, бездротові, star | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]