Пт, 2024-03-29, 00:29
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 14 » Безкоштовний сервіс для стиснення фото представила Google
12:11
Безкоштовний сервіс для стиснення фото представила Google

Google Компанія Google представила власний онлайн-сервіс для стиснення зображень без втрати якості. Новинка отримала назву Squoosh.app, а презентували її в рамках конференції розробників Chrome Dev. Про це повідомляє Androidinsider.

На відміну від більшості аналогів, рішення пошукового гіганта фактично являє собою веб-додаток, що після установки може виконувати стиснення просто на вашому пристрої, навіть якщо він не приєднаний до інтернету.

За словами творців, Squoosh може працювати без підключення до інтернету після первинного завантаження веб-сайту. Для користувачів мобільних пристроїв і зовсім пропонується можливість встановити на робочий стіл піктограму швидкого доступу, натискання на яку відкриє інтерфейс сервісу.

Перевага такого підходу полягає в тому, що зображення не завантажуються на віддалений сервер, тим самим скорочуючи час, що витрачається на стиснення зображення.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1586 | Додав: adminA | Теги: Фото, БЕЗКОШТОВНИЙ, стиснення, Сервіс, Google | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]