Пт, 2024-03-29, 01:05
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Вересень » 9 » Безстроковий страйк оголосив "Київміськбуд", будівництва зупинені
12:08
Безстроковий страйк оголосив "Київміськбуд", будівництва зупинені

"Київміськбуд" оголосив безстроковий страйк через останні події, зокрема і через сутички під офісом компанії. Про це йдеться заяві оприлюдненій на сайті компанії.

"Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик", - сказано у заяві.

"Тепер наші інвестори - тисячі киян, які очікують власне житло - разом з нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів", - додали у компанії.

В заяві вказується, що рейдерська атака на будівельний майданчик ХК "Київміськбуд" "вже призвела до жертв серед будівельників, які не мають ніякого відношення до амбіцій проплачених кимось тітушок".

"Ми закликаємо Міністра внутрішніх справ, керівників поліції, народних депутатів і всіх небайдужих до майбутнього нашої держави, негайно втрутитися в цю ганебну ситуацію і покарати винних так, щоб "мода" на рейдерські захоплення повністю законних будівництв в нашій країні нарешті перестала приносити дивіденди тим, хто за це платить", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, у п'ятницю біля головного офісу "Київміськбуду" відбулася акція протесту, у результаті якої сталися сутички з застосуванням димових шашок.

Раніше зіткнення відбувалися поблизу із будівництвом у Святошинському провулку, 2, де "Київміськбуд" намагається звести 25-поверхову будівлю і проти чого виступають місцеві мешканці.

Активісти намагалися увірватися на територію будівництва, вони почали кидати піротехнічні засоби та димові шашки. У відповідь охоронці та працівники будівельного майданчику запалили шини.

Співробітники поліції втрутилися у конфлікт і врегулювали ситуацію.

Згодом представники цивільного корпусу "Азов" та місцеві мешканці, що пікетували ділянку у Святошинському провулку, увійшли на територію і планували залишитися на ніч, щоб її знову не зайняли.

Як відомо, будівельний скандал у Святошинському провулку розгорнувся у лютому.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1903 | Додав: adminA | Теги: будівництво, зупинено, безстроковий страйк, київміськбуд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]