Сб, 2024-04-20, 04:22
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 17 » Бойовики всю ніч били по донецькому аеропорту з артилерії
11:04
Бойовики всю ніч били по донецькому аеропорту з артилерії

 З 18.00 п'ятниці, 16 січня, і до 07.00 суботи, 17 січня, незаконні збройні формування 44 рази відкривали вогонь по позиціях українських вояків та по населених пунктах, застосовуючи важке озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

Епіцентром напруження залишається Донецький аеропорт, який утримують українські військові. За ніч бойовики обстрілювали його зі стрілецької зброї, мінометів і артилерії.

Також з артилерії і реактивних систем залпового вогню обстрілювали довколишні від аеропорту населені пункти. Найсильніше постраждали н.п. Піски і Тоненьке.

В інших напрямках бойовики тричі "накрили" "Градами" у Донецькій області Попасну, Кам'янку і Рідкодуб, а в Луганській – н.п. Ніжньотепле, Кримське і Щастя.

В цілому ж за добу бандформування 82 рази обстріляли позиції сил АТО, зазначили у штабі.

Раніше у штабі повідомляли, що ситуація у зоні проведення антитерористичної операції складна, але контрольована військовими сил антитерористичної операції, а найбільше загострення, як і раніше, спостерігається у Донецькому аеропорту. Також сталася збройна сутичка і біля Мар’їнки, що неподалік аеропорту.

Бойовики активно обстрілювали населені пункти у районі аеропорту. Під артилерійський вогонь терористів потрапили Піски, Опитне й Тоненьке. Не менш напруженою сьогодні є ситуація й на Дебальцевському напрямку.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11071 | Додав: admin | Теги: бойовики, Донецький аеропорт, артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]