Пт, 2024-04-19, 18:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 19 » Чемпіонат світу з хокею розпочинається в Україні
10:10
Чемпіонат світу з хокею розпочинається в Україні

В період з 22 до 28 квітня цього року у Києві відбудеться чемпіонату світу з хокею. Окрім України, в іграх Першого дивізіону групи "А" участь візьмуть 5 збірних команд. 

Сьогодні вночі у пункті пропуску для повітряного сполучення "Бориспіль" прикордонники оформили збірну команду Південної Кореї, яка першою прибула на чемпіонат світу з хокею з шайбою серед чоловіків в Україні. Всього рейсом "Париж–Київ" для участі в матчі чемпіонату прибула команда  у складі 37 осіб.  Перший матч відбудеться 22 квітня у м. Київ (Палац спорту).

 Крім того, завтра прибудуть команди Австрії, Угорщини, Польщі та Казахстану. Також разом з командами мають прибути уповноважені представники Міжнародної федерації хокею і її партнерів та інші акредитовані особи. Крім того, очікується прибуття кількох тисяч уболівальників.

У ході підготовки до проведення в Україні у 2017 році чемпіонату світу з хокею у Державній прикордонній службі України було проведено низку заходів, серед яких у взаємодії з ДФС та Оргкомітетом опрацьовано процедури прикордонного та митного контролю для гостей і учасників чемпіонату в пріоритетному порядку. Особлива увага  під час прибуття учасників чемпіонату буде приділятися безпековій складовій та підтриманню правопорядку в пунктах пропуску.

Наразі Державна прикордонна служба щодо даного питання вже вжила комплекс необхідних організаційних та практичних заходів. Пропуск через державний кордон учасників чемпіонату здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку, за технологічними принципами, що були застосовані під час масштабних міжнародних заходів "Євро-2012" та інших спортивних фіналів тощо. Це в першу чергу передбачає спрощення порядку оформлення офіційних делегацій, організованих груп та гостей чемпіонату, а також роботу в аеропортах інформаційно-контактних пунктів тощо.

Так як передбачається, що основним напрямком прибуття на чемпіонат буде авіаційний, то в аеропортах пропуск учасників і глядачів чемпіонату почав здійснюватися на пріоритетній основі на окремих коридорах, біля трапу літаків та під час їх руху. Крім того, в автомобільних пунктах пропуску оформлення відбуватиметься на окремих смугах руху. При цьому активно застосовуватиметься системи попередньої обробки інформації про учасників, які прибувають на чемпіонат.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1908 | Додав: adminA | Теги: україна, чемпіонат світу, хокей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]