Пт, 2024-04-19, 22:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Чеським банком продається сучасний завод з виготовлення керамоблоків
10:25
Чеським банком продається сучасний завод з виготовлення керамоблоків

Декілька останніх років ринок забудови в Україні збільшився більше ніж втричі. Переважає масштабна забудова, ринок продовжує зростати як в обсягах, так і в якісних показниках. Покупці віддають перевагу інноваційним, екологічно чистим технологіям будівництва та матеріалам.

Керамічний блок, що використовується в сучасній забудові, – це екологічний та високотехнологічний будівельний матеріал. Габарити керамічних блоків перевищують розміри звичайної цеглини більш ніж вдесятеро. Висока морозостійкість, звуконепроникність, оптимальний вологообмін, пожежна безпека – якості, якими наділені керамоблоки.

Міцність і стійкість до впливу зовнішніх факторів у керамічних блоках вище, ніж у пінобетонних і газобетонних блоках, завдяки чому керамоблоки витримують великі навантаження, не бояться вологи та перепадів температур. Невелика питома вага керамічних блоків за рахунок високої пустотності майже вдвічі прискорює й здешевлює будівництво фундаменту. Простота проведення оздоблювальних робіт і менша витрата штукатурки досягаються завдяки функціональній шорсткості поверхні блоків.

 Наразі українські забудовники вимушені завозити керамоблок у значній кількості з-за кордону, у тому числі з сусідньої Польщі, оскільки один із лідерів виробництва матеріалу зупинив свою роботу під час економічної кризи 2008 року, не зумівши виконати взяті на себе кредитні зобов’язання перед банком.

Отже в жовтні банк виставив на продаж заставні активи – сучасний завод з виготовлення керамоблоків у селі Кузьминці Кагарлицького району, що на Київщині. Завод оснащено сучасним обладнанням провідних світових виробників: Англії (JBS), Італії (OMS), Іспанії (Verdes), Японії (Fanuc), Чеської Республіки (CONTAR Plus, PKI Teplotechn), Німеччини (Siemens) та США (Caterpiller), що дозволяє застосовувати новітні технології виготовлення цегляної продукції. Загальна площа будівель становить близько 16 000 кв. м. Площа ділянки – 3 га. До складу будівель входять приміщення, де знаходяться технологічні лінії та майданчики для розміщення технологічного обладнання, адміністративно-побутові приміщення, а також площа для розміщення другої черги заводу. До будівлі виробничого корпусу прибудовані адміністративно-побутові приміщення на три поверхи.

 Виробничі потужності підготовчого цеху дозволяють забезпечити роботу одночасно двох черг заводу, тобто виробляти до 120 млн керамоблоків на рік. Продукцію можна використовувати як у висотному, так і в малоповерховому будівництві.

Відстань між заводом і центром Києва становить 90 км. Таке розташування робить підприємство надзвичайно вигідним з точки зору безпосередньої близькості до будівельних майданчиків столиці та основної транспортної інфраструктури.

Аукціон призначено на 20 листопада 2017 року. Заявку на торги можна подати до 16 листопада через відкритий аукціон SETAM, номер лоту: 243041

Детальніша інформація: anatoli.grabovy@golaw.ua

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1802 | Додав: abel | Теги: бізнес, виробництво, економіка, банки, банк, завод, торги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]