Вт, 2024-04-23, 19:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 7 » Чи варто брати гроші в кредит?
19:48
Чи варто брати гроші в кредит?

Багатьом із нас доводилося брати кредит для оплати будь-яких послуг або придбання речей. Іноді взяти кредит буває досить вигідно, особливо у випадках, коли купити щось потрібно терміново, а грошей не вистачає. Однак, на жаль, стрімкий розвиток системи кредитування крім добра створив споживачам чимало проблем, адже курс валют в Україні держава регулює досить жорстко, а ось правила кредитування кожен банк встановлює самостійно, і далеко не завжди вони є вигідними для споживача. Проте можна і уникнути звернення в банк. Адже дуже швидко і зручно взяти кредит можна онлайн за допомогою ресурсу moneyveo.ua.

Проте далеко не кожна людина, яка бере гроші в борг, може оцінити власні потреби і врахувати вірно можливості. Для того щоб убезпечити себе від залежності від банку, треба вміти відрізняти справді вартісні кредити від обтяжливих.

Існують чіткі рамки, які дають можливість розділити кредити на потрібні і непотрібні.

До потрібних і корисних кредитів відносяться ті, які дозволяють в майбутньому забезпечити збільшення доходів. Так, кредит на оплату освіти дає можливість отримати підвищення на роботі. Кредит на купівлю автомобіля, який потрібен для щоденної роботи, може допомогти в підвищенні доходів. До корисних кредитів також можна віднести кредити на поліпшення житлових умов або на медичну допомогу.

Шкідливими можна назвати ті кредити, які ведуть до збитків, при яких суми щомісячних виплат перевищують суму ваших регулярних доходів.

До них відносяться покупки супермодних товарів або оплата послуг, без яких можна спокійно обійтися. Наприклад, покупка "навороченного" комп'ютера, який буде використовуватися тільки для спілкування по Skype або для читання новин в Інтернеті. Також до шкідливих кредитами відносяться ті, які видаються не в тій валюті, в якій ви отримуєте зарплату. Це пов'язано з тим, що курс валют увесь час змінюється, причому не в нашу користь.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1811 | Додав: adminA | Теги: гроші, кредит, онлайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]