Сб, 2024-04-20, 09:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Травень » 10 » Чохол для телефона - призначення та різновиди чохлів
19:01
Чохол для телефона - призначення та різновиди чохлів

Чохол для телефона

З самого моменту появи мобільного телефона його супутником став спеціальний чохол для телефона. Прагнення захистити досить дорогий предмет з"являлось у кожного господаря такого гаджета. На кожен мобільний телефон діють різні негативні фактори, він може зазнати пошкоджень внаслідок потрапляння пилу, падіння чи намокання. Компанії, що виготовляють чохли для телефона, думають не лише про їх функціональность. Вони також приділяють увагу дизайну. Як вибрати найкращий чохол до телефона? Для цього слід знати переваги і мінуси різновидів чохлів.

Види чохлів

Футляр - історично один з перших видів чохла. Являє собою невелику сумочку та забезпечує надійний захист. Закривається магнітом, липучкою або замком. Деякі футляри мають спеціальні хлястики для діставання телефона з чохла.

Чохол-кисет візуально дуже схожий на кисет для тютюну 18-го століття. Цей футляр має застібку у вигляді ​​звичайного стягнутого шнурка. Телефон в такому чохлі надійно закритий і повністю захищений. Однак це не дуже зручна конструкція.

Поясний чохол - один з перших видів телефонного чохла нарівні з футляром. Отримав широку популярність іще в 20-му столітті, одягався на пояс. Цей варіант дає значну свободу дій. Коли пристрій постійно на поясі, його можна не боятися де-небудь загубити.

Накладка (кришка) - найбільш простий варіант, його вартість найбільш доступна. Такий чохол для смартфона захищає лише задню панель з бічними частинами. Може мати різні товщину, колір, виготовляється з різних матеріалів - пластика, поліуретана, шкіри, силікона.

Бампер - захищає найбільш вразливі місця. Злегка виступаючи над дисплеєм, він добре захищає від подряпин в разі розташування пристрою екраном вниз. Захищає при падінні навіть на жорстку поверхню. Але все-таки екран залишається вразливим.

Спортивний чохол - зручний для активних людей. Можливість закріплення на руці або нозі дозволяє зручно займатися спортом. Багатьох засмучує лаконічний вигляд такого чохла, однак його можна використовувати в якості додаткового аксесуара.

Фліп (книжка) - один з найпопулярніших чохлів, забезпечує надійний захист. Закриває пристрій з усіх сторін, однак його магнітна застібка легко та швидко відкривається та замикається. Чохли такого типу, котрі відкриваються збоку, називаються книжками, а ті, що відкриваються знизу - фліпами.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1868 | Додав: adminA | Теги: телефон, чохол | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]