Чт, 2024-03-28, 22:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 19 » Чорне море - аварія суховантажу: судно розкололося надвоє
10:04
Чорне море - аварія суховантажу: судно розкололося надвоє

В ході рятувальної операції в Керченській протоці був врятований громадянин України, який перебував на затонулому суховантажі "Герої Арсеналу". 

Як повідомив прес-секретар Федерального агентства морського і річкового транспорту Олексій Кравченко, на борт російського танкера був піднятий український моряк за прізвищем Черненко, 1982 року народження.

У Росморрічфлоті підтвердили, що на борту судна, що прямувало з порту Азов у турецьке місто Самсун, перебували 12 осіб — дев'ять громадян України, двоє росіян і один громадянин Грузії.

У свою чергу прес-служба Слідчого комітету Росії повідомила про те, що в ході рятувальної операції поблизу Керченської протоки були врятовані "кілька членів екіпажу". ТАСС з посиланням на Південне слідче управління на транспорті СК Росії повідомляє про те, що врятувати вдалося трьох моряків.

При цьому в "МНС" Криму ТАСС інформацію про порятунок трьох осіб не підтвердили. Там зазначили, що з води витягли лише одного моряка. Судно "Герої Арсеналу" розкололося надвоє під час шторму в районі Керченської переправи.

Суховантаж затонув приблизно в 14 морських милях від узбережжя Криму. У районі аварії суховантажу зберігаються важкі погодні умови.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1798 | Додав: adminA | Теги: аварія, суховантаж, Чорне море | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]