Чт, 2024-03-28, 20:56
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 18 » Державну залізничну компанію Греція продала Італії за 45 мільйонів євро
20:04
Державну залізничну компанію Греція продала Італії за 45 мільйонів євро

 Приватизаційне агентство Греції підписало угоду з продажу державного залізничного оператора Trainose італійській державній компанії Ferrovie dello Stato Italiane за 45 млн євро (48 мільйонів доларів). Про це повідомляє Associated Press.

"Як зазначили в агентстві, продаж 100-відсоткової частки італійській залізничній компанії ще підлягає затвердженню з боку органів Європейського Союзу", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що укладена в середу 18 січня угода є частиною масштабної програми Греції з продажу державних активів, відповідно до умов надання фінансової допомоги з боку європейських партнерів країни та Міжнародного валютного фонду.

Нагадаємо, в жовтні минулого року прем'єр-міністр Греції Алексіс Ціпрас заявив про те, що після тривалого спаду економіка країни нарешті відновить зростання. За його словами, це стане можливим завдяки вдалому туристичному сезону й успішному використанню позик від кредиторів.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1818 | Додав: adminA | Теги: продаж, Греція, державна залізнична компанія, італія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]