Пт, 2024-03-29, 01:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Серпень » 23 » Деталі візиту глави Пентагону до Києва розповів посол України в США
09:53
Деталі візиту глави Пентагону до Києва розповів посол України в США

Український дипломат підтвердив, що на порядку денному обговорення двох важливих угод у сфері оборони між США та Україною.

Посол України у США Валерій Чалий в інтерв’ю підтвердив, що під час перемовин у Києві сторони обговорять дві важливі угоди у сфері оборони між США та Україною.

"Це не тільки важливо з точки зору розвитку стратегічного партнерства і взаємодії у військово-технічній сфері, але й дуже символічно, тому що очільник Пентагону візьме участь у параді до Дня Незалежності України разом з колегами з країн НАТО", — сказав Чалий.

На його думку, участь міністра оборони США в урочистостях з нагоди Дня Незалежності є не лише демонстрацією підтримки суверенітету на територіальної цілісності України, але й боротьби проти російської агресії.

Як повідомлялося раніше, міністр оборони США Джеймс Маттіс і спеціальний представник США щодо України Курт Волкер сьогодні прибудуть у Київ, де 24 серпня візьмуть участь в урочистостях з нагоди 26-ї річниці Дня Незалежності України.

Раніше Джеймс Маттіс заявив, що по відношенню до Росії Сполучені Штати реалістичні в своїх очікуваннях і мають намір говорити з Москвою «з позиції сили».

Крім того, Маттіс переконаний, що президент РФ Володимир Путін зробив вибір на користь стратегічної конкуренції і США повинні на це зважати.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1748 | Додав: adminA | Теги: візит, україна, пентагон, посол, Київ, глава, маттіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]