Пт, 2024-03-29, 09:57
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Листопад » 24 » "Динамо" зіграло внічию з "Наполі" і втратило шанси на плей-оф
11:42
"Динамо" зіграло внічию з "Наполі" і втратило шанси на плей-оф

В італійському Неаполі завершився матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Наполі" приймав київське "Динамо" і зіграв внічию – 0:0, передає УНІАН.

Гра здебільшого проходила в невисокому темпі з невеликою територіальною та ігровою перевагою господарів поля. Найактивнішими у гостей були Хосе Марія Кальєхон і Маноло Габбіадіні, який вийшов на заміну на 66-й хвилині і створив чимало проблем біля воріт "Динамо" в кінцівці гри.

Кияни, в свою чергу, трохи осміліли під кінець матчу і мали низку небезпечних моментів. Зокрема, кілька флангових прострілів, обіграючи гравців італійського клубу, здійснив у чужий штрафний Андрій Ярмоленко . Проте у підсумку команди жодного разу не вразили ворота одна одній.

В іншому матчі групи турецький "Бешикташ" і португальська "Бенфіка" теж зіграли внічию - 3:3. Отже, за тур до закінчення змагань у турнірній таблиці Групи В: у "Бенфіки" та "Наполі" по 8 очок, "Бешикташа" - 7, "Динамо" - 2.

В останньому єврокубковому матчі сезону 2016/17, який вже нічого не буде вирішувати для "Динамо" з турнірної точки зору, 6 грудня команда прийме на своєму полі столичного НСК "Олімпійський" стамбульський "Бешикташ".

Ребров: суперник не дозволив нам проводити контратаки, які ми планували

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував гру 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти італійського "Наполі", повідомляє SportArena.

"Сьогодні у нас грало досить багато молодих хлопців, і це великий досвід для них. Я подякував хлопцям у роздягальні. Думаю, цей досвід у Лізі чемпіонів неоціненний. Ніхто не скаже, що ми намагалися зберегти нічию або грали на 0:0", - сказав Ребров в інтерв'ю телеканалу "Футбол 2".

"Ми намагалися грати, хоча протистояли дуже серйозній команді, яка гідно представляє Італію в Лізі чемпіонів. Завдяки збалансованій грі в атаці і обороні такій команді ми практично не дозволили створити моменти", - підкреслив тренер.

"У другому таймі ми намагалися пресингувати, і були моменти, коли ми відбирали м'ячі. Були проблеми з виходом далі, не завжди ми використовували простір. Ми грали проти дуже хорошої команди, і сьогодні ми здобули очко, незважаючи на те, що воно нам не допомогло", - додав фахівець.

"Наполі – це команда, яка грає дуже інтенсивно, і при втраті м'яча відразу намагається накривати. Напевно, суперник не дозволив нам проводити контратаки, які ми планували", - зазначив Ребров.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1922 | Додав: adminA | Теги: плей-оф, динамо, наполі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]