Чт, 2024-03-28, 16:43
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 26 » Для здоров'я серця лікарі назвали незвичайний інгредієнт
16:53
Для здоров'я серця лікарі назвали незвичайний інгредієнт

сіль Фахівці вважають, що розумна доза солі знижує ризик серцевих захворювань. Деякі продукти харчування стають причиною численних дієтологічних і медичних суперечок. Сіль - з їх числа: одні фахівці стверджують, що вона шкодить здоров'ю і негативно позначається на стані організму.

Інші вважають, що репутація солі замазана незаслужено, і сіль ні в якому разі не можна виключати з раціону. Серед прибічників такої точки зору - вчені Копенгагенського університету, які нещодавно виступили з критикою низкосолевих дієт. На їх думку, подібні дієти збільшують ризик розвитку захворювань серця.

Причиною може стати холестерин, чий рівень при нестачі солі росте, а також вміст жиру і гормонів, що міняється. Ці чинники підвищують вірогідність серцевого нападу. Лікарі попереджають: дорослий в день повинен отримувати не менше півтора грамів солі. Замислитися про скорочення кількості солі в їжі слід лише тим, у кого її добова доза перевищує три-п'ять грамів.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1589 | Додав: adminA | Теги: сіль, здоров'я, Лікар, серце, інгредієнт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]