Пт, 2024-04-19, 12:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 25 » До берегів Південної Кореї прибув підводний човен США
10:39
До берегів Південної Кореї прибув підводний човен США

Американський підводний човен прибув у Південну Корею. Озброєний ракетами "Томагавк" атомний підводний човен ВМС США "Мічиган" має приєднатися до ударної групи на чолі з авіаносцем "Карл Вінсон".

У вівторок Північна Корея святкує 85-річчя заснування своєї армії. Зазвичай у цей день Пхеньян влаштовував показові випробування ракет. Однак цього разу, за даними південнокорейського агентства Йонхап, влада країни обмежиться масштабними артилерійськими стрільбами.

В останні тижні КНДР і США обмінялися різкими публічними заявами на адресу один одного. Північна Корея попередила, що відповість ударом на можливий ядерний удар із боку США.

Президент США Дональд Трамп, зі свого боку, пообіцяв "врешті-решт вирішити" проблему КНДР.

Раніше адміністрація США пішла на нестандартний крок, запросивши американський сенат у повному складі відвідати Білий дім для участі в екстреній нараді щодо ядерної програми Північної Кореї.

За словами командування американської армії, група військових кораблів, яку очолює авіаносець "Карл Вінсон", підійде до Корейського півострова протягом найближчих днів, попри суперечливі повідомлення про місцезнаходження цієї авіаносної групи. Повідомлення про це з'являлися минулого тижня.

У понеділок державні ЗМІ Північної Кореї заявили, що готові потопити "великого звіра" "Карла Вінсона" одним ударом.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1804 | Додав: adminA | Теги: США, КНДР, підводний човен | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]