Сб, 2024-04-20, 01:20
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 19 » До Львова повернувся Wizz Air
19:04
До Львова повернувся Wizz Air

 Угорський лоукост Wizz Air відновлює свою діяльність і з квітня 2017 року запускає новий маршрут - зі Львова до Вроцлава. Про це на прес-конференції повідомив корпоративний директор Wizz Air Оуен Джонс, передає "Укрінформ".

За його словами, рейси будуть виконуватися двічі на тиждень - у вівторок та суботу з Міжнародного аеропорту імені Данила Галицького у Львові. Квитки, вартість яких починатиметься від 619 грн, можна придбати вже зараз на сайті авіакомпанії.

"Ми офіційно повідомляємо, що відновлюємо нашу діяльність і починаючи з квітня цього року запускаємо новий маршрут від Львова до Вроцлава. Ми дуже раді від того, що відновлюємо діяльність зі Львівського аеропорту", - заявив Джонс і повідомив, що клієнти авіакомпанії не тільки отримують можливість подорожувати до Вроцлава, а також зможуть скористатися рейсами на 9 інших напрямків, якими Wizz Air літає з цього міста.

Він пояснив, що відновлення діяльності "Авіалінії Візз Ейр Україна" поки що не планується, а всі рейси буде здійснювати компанія "Візз Ейр Угорщина".

Зазначається, що починаючи з серпня з Києва буде здійснювати рейси ще один літак, що дасть змогу авіакомпанії сформувати середню базу на 750 тисяч посадкових місць на рік і створити додаткові робочі місця в Україні.

Як повідомлялось, у березні 2015 року Wizz Air оголосив про припинення діяльності підрозділу в Україні у зв'язку з економічною ситуацією, що призвело до скасування всіх рейсів зі Львова. На сьогодні авіакомпанія працює з двох українських аеропортів по 17 основних маршрутах у вісім країн.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1934 | Додав: adminA | Теги: Wizz Air, Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]