Пт, 2024-03-29, 01:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Грудень » 8 » Дві нові групи крові відкрили японські медики
12:06
Дві нові групи крові відкрили японські медики

Японські медики зробили приголомшливу заяву про виявлення двох нових груп крові. Передбачається, що вони виникли в результаті мутації після аварії на "Фукусімі", повідомляє Nvdaily.ru.

Нові групи крові у людей були виявлені в результаті масштабного дослідження японських науковців, які проаналізували значне число зразків. Виявилося, що за останні п'ять років у людства з'явилися як мінімум дві невідомі раніше групи крові, і число людей з ними в майбутньому буде тільки рости.

Фахівці з Японії дали новим групам крові назви Junior і Langereis. Передбачається, що появу нових груп крові спровокувала аварія на АЕС "Фукусіма-1", яка сталася в 2011 році і спричинила мутації в організмі людини.

При цьому наголошується, що збільшення числа груп крові у людей є нормальним явищем для сучасного світу. Крім мутацій, їх створює еволюція і схрещування жителів різних частин земної кулі. Вчені пророкують в майбутньому появу не менш як 15 груп крові.

Раніше китайські науковці вперше змінили геном дорослої людини за допомогою технології CRISPR.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1879 | Додав: adminA | Теги: японські медики, нові групи крові | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]