Чт, 2024-04-25, 10:14
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Вересень » 16 » Екс-гендиректор Укрпошти став Головою Одеського морського торгового порту
16:07
Екс-гендиректор Укрпошти став Головою Одеського морського торгового порту

Мінінфраструктури призначило керівником державного стивідорного підприємства "Одеський морський торговельний порт" колишнього виконувача обов'язків гендиректора Укрпошти Ігоря Ткачука.

Про це стало відомо ЦТС.

Раніше МТП, з кінця жовтня 2013 року, очолював Геннадій Жуков.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян підтвердив інформацію про призначення Ткачука, заявивши, що це "управлінське рішення на підставі рекомендацій Кабміну". Інших подробиць, включаючи дату призначення, поки що немає.

Зазначимо, що зміна керівництва в ДП "Укрпошта" сталася на початку липня, коли підприємство очолив Ігор Смілянський, колишній менеджер американського офісу KPMG.

Нагадаємо, з грудня 2014 року Укрпошту очолював вінницький бізнесмен Ігор Ткачук. Це брат народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Геннадія Ткачука.

За словами нардепа від БПП Сергія Лещенка, Геннадій Ткачук входить в групу, яка орієнтується на спікера Володимира Гройсмана.

Ігор Ткачук був одним з транспортних перевізників Вінниці, мером якої Гройсман був до переїзду в Київ, де 2014 року отримав посаду віце-прем'єр-міністра.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1842 | Додав: adminA | Теги: одеський морський торговий порт, голова | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]