Чт, 2024-04-25, 20:48
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Червень » 13 » Євро-2016: в матчі зі Швецією ірландці забили обидва м'ячі, а зіграли внічию
21:27
Євро-2016: в матчі зі Швецією ірландці забили обидва м'ячі, а зіграли внічию

На груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 в понеділок 13 червня Ірландія і Швеція (група Е) зіграли внічию з рахунком 1:1.

Ірландія відкрила рахунок на 48-й хвилині, а вже на 71-й хвилині Швеція зрівняла гру. Обидва м'ячі в матчі забили ірландці, передає Xsport.

Голи: Хулахан, 48 - Кларк, 71 (автогол)

Ірландія: Рендольф, Коулмен, О'Ши, Кларк, Бреді, Маккарті (Макгіді, 85), Уїлан, Уолтерс (Макклан, 63), Хулахан (Кін, 78), Хендрік, Лонг.

Швеція: Ісакссон, Лустіг (Йоханссон, 45), Нільссон-Лінделоф, Гранквіст, Ольссон, Ларссон, Левицькі (Екдаль, 86), Форсберг, Шельстрем, Ібрагімович, Берг (Гвідетті, 59).

Попереджені: Маккарті, Уїлан - Нільссон-Лінделоф.

Забивати м'ячі на цьому Євро ірландці і шведи почали після перерви. Перший тайм провели в рівній боротьбі з мінімумом небезпечних моментів.

Ірландія відкрила рахунок на старті другої половини зустрічі після блискучих дій на правому фланзі атаки Коулмена, який здорово навісив на Хулахана. Останній пробив зльоту, що максимально ускладнило життя шведському воротареві Ісакссону, який не зміг врятувати свою команду - 1:0.

До першого шведському голу на чемпіонаті Європи саме пряме відношення має головна зірка команди Златан Ібрагімович. Саме після його прострілу Кларк не зорієнтувався і відправив м'яч у власні ворота - 1:1 на 71-й хвилині.

Більше забити команди не змогли. Матч приніс кожної з них по одному очку.

Раніше сьогодні, 13 червня,на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Іспанія виграла у Чехії (група D) з рахунком 1:0.

12 червня на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Хорватія обіграла збірну Туреччини (група D). Гра закінчилася з рахунком 0:1. У матчі Польща-Північна Ірландія перемогу з рахунком 1:0 здобули поляки (група С), а Німеччина обіграла Україну (група С) з рахунком 2:0.

11 червня в матчі з Албанією перемогу здобула Швейцарія (група А). Перший матч в групі В закінчився перемогою Уельсу в матчі зі Словаччиною, а Англія і Росія зіграли внічию 1:1. На матчі-відкритті між Румунією і Францією (група А) перемогли французи.

    

    

 

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1886 | Додав: adminA | Теги: і Швеція, ірландці забили обидва м'ячі, Євро-2016, матч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]