Чт, 2024-04-25, 01:15
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 30 » Євросоюз вкотре нагадує Україні про реформи
11:07
Євросоюз вкотре нагадує Україні про реформи

Рада Європейського Союзу із закордонних справ закликала українську владу досягти конкретних результатів у проведенні ключових реформ, що матиме вирішальне значення для політичної асоціації та економічної інтеграції України з ЄС.

Про це йдеться у висновках Ради ЄС, ухвалених вчора у Брюсселі за результатами надзвичайного засідання з розгляду ситуації в Україні, передає "Укрінформ".

"Рада знову повторює свій заклик до уряду України прискорити реалізацію політичних та економічних реформ. Вона наполегливо закликає Україну досягнути конкретних результатів у ключових сферах реформування, яких очікують громадяни, щодо демократичної та модернізованої України, яка поважає права національних меншин", - наголошується у висновках.

У ЄС переконані, що ці реформи стабілізують економічну, фінансову і політичну ситуацію й закріплять підтримку міжнародної спільноти, в тому числі "шляхом встановлення сприятливого інвестиційного клімату, зокрема, у зв`язку з можливою міжнародною конференцією на підтримку України".

Нагадаємо, 20 січня комісар ЄС з питань європейської політики сусідства і переговорів про розширення Йоганнес Ган заявив, що Єврокомісія намагається надати максимальну допомогу Україні у здійсненні необхідних реформ, відповідна "дорожня карта" буде створена через кілька тижнів.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11175 | Додав: admin | Теги: україна, Євросоюз, реформи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]