Вт, 2024-04-23, 14:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Вересень » 19 » Героями випуску The Washington Post стали українські військові
10:20
Героями випуску The Washington Post стали українські військові

Впливова американська газета The Washington Post у розгорнутому недільному номері розмістила публікацію з фотографіями 63 українських героїв, які борються за свободу і незалежність України. Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook Посольства України в США.

У розгорнутому недільному номері видання The Washington Post нині представляють українських героїв, які відстоюють незалежність України і стоять на захисті свободи і демократії. "Подивіться уважно на обличчя героїв!"- лунає заклик зі сторінок одного з найавторитетніших американських видань.

У тексті постера нагадується про підписання 5 грудня 1994 року Росією, США і Великобританією Будапештського меморандуму про надання Україні гарантій безпеки від загроз або застосування сили проти територіальної цілісності і політичної незалежності в обмін на відмову від ядерної зброї.

"У лютому 2014 року Росія окупувала український Крим. У квітні 2014 року російські війська вдерлися в східну Україну. В результаті агресії Путіна загинули більш як 10 тис. українців, понад 2,5 млн осіб втратили свої домівки", - наголошується в матеріалі.

"Українські герої - воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти - сьогодні залишаються "єдиними і безумовними гарантіями безпеки і територіальної цілісності України", - підкреслюється в публікації.

Раніше тяжкопоранені українські воїни потрапили на обкладинку австрійського журналу Biber, а "кіборги" Донецького аеропорту прикрасили першу шпальту Los Angeles Times.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1884 | Додав: adminA | Теги: The Washington Post, випуск, Герої, українські військові | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]