Чт, 2024-04-18, 04:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Гран-прі Бразилії виграв Хемілтон
11:33
Гран-прі Бразилії виграв Хемілтон

Пілот команди Mercedes Льюїс Хемілтон вперше у своїй кар'єрі виграв Гран-прі Бразилії. Перегони на автодромі імені Карлуса Пасі відбувалися під дощем, що призвело до численних аварій. П'ять разів на трасу виїжджав автомобіль безпеки і двічі гонка переривалася червоними прапорами, пише LB.ua.

Другим фінішував лідер чемпіонату і напарник Хемілтона Ніко Росберг. Перед останніми перегонами, які через два тижні буде приймати Абу-Дабі, у Росберга 367 очок, а у Хемілтона – 355.

Компанію двом пілотам Mercedes на подіумі склав гонщик Red Bull Макс Ферстаппен, який провів чудову гонку і зробив велику кількість обгонів.

Також з очками приїхали Серхіо Перес (Force India), Себастьян Феттель (Ferrari), Карлос Сайнс (Toro Rosso), Ніко Хюлькенберг (Force India), Даніель Ріккардо (Red Bull), Феліпе Наср (Sauber) і Фернандо Алонсо (McLaren).

Вдалі перегони Force India фактично гарантували цій команді четверте місце у заліку конструкторів. Це найвищий бал в її історії. У свою чергу Sauber завдяки двом очкам, заробленим вперше в цьому сезоні, залишив останнє місце в Кубку конструкторів.

Раніше повідомлялося, що Хемілтон виграв Гран-прі Мексики.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1936 | Додав: adminA | Теги: гран-прі, Бразилія, виграв, хемілтон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]