Вт, 2024-03-19, 09:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 5 » Ідеальне місце для відпочинку, Французька Полінезія - райський острів Бора-Бора. ФОТО. ВІДЕО
15:16
Ідеальне місце для відпочинку, Французька Полінезія - райський острів Бора-Бора. ФОТО. ВІДЕО

Бора-Бора (фр. Bora Bora) — один з Підвітряних островів (фр. Îles sous le Vent) архіпелагу Острови Товариства у Французькій Полінезії в Тихому океані, розташований за 241 км на північний захід від острова Таїті.

Острів Бора-Бора – це справжня перлина, яка загубилася в просторах Тихого океану, далеко від галасливих міст, машин і промислових підприємств. Екологія тут не просто чиста, а практично ідеальна, вода неймовірно прозора, а пляжі – дивовижно мальовничі.

Найвідоміший для мандрівників острів Французької Полінезії живе, звичайно ж, туризмом. Тут безліч готелів на будь-який смак і гаманець. Переліт на Бора-Бора коштує недешево, адже острів знаходиться далеко від великих міст. Щоб ви змогли уявити собі віддаленість Бора-Бора, уточнимо: до Токіо звідти більше 9,5 тисячі кілометрів, до Каліфорнії – 6,5 тисячі кілометрів, до Австралії-5,4 тисячі кілометрів, а до Європи – цілих 17,7 тисячі кілометрів! Поруч знаходиться ще один популярний серед туристів острів – Таїті, який теж відноситься до Французької Полінезії і є найбільшим на архіпелазі.

Однак туристи, які зважаться вирушити в таку далеку подорож, будуть винагороджені сповна. Бора-Бора надає виключно комфортні умови для пляжного відпочинку, дозволяє розслабитися і насолодитися незайманою природою. Особливою популярністю серед гостей острова користуються бунгало, які можуть розташовуватися як на пляжі, так і просто над водою – на дерев’яних палях і настилах. Поселившись в такому затишному будиночку можна милуватися підводним світом прямо під ногами.

До речі, вирушаючи на Бора-Бора не варто брати розкішні вечірні сукні та костюми. І місцеві жителі, і туристи одягаються тут дуже просто. Все, що вам знадобиться – пляжні речі, легкий одяг для прогулянок і пара більш теплих речей для вечірньої прогулянки на яхті, або кораблі, яких у місцевих лагунах більш ніж достатньо.

Що варто зробити на Бора-Бора? Погодувати акул і барракуд, звичайно, під наглядом інструктора. Пірнути з аквалангом і побачити знамениту «дорогу скатів», де ці морські мешканці водяться у великій кількості. Піднятися на вершини Пахіі і Отеману, щоб помилуватися мальовничим видом на лагуну. Відвідати відомий ресторан «У Кривавої Мері», на дошці перед входом в який вибиті імена численних знаменитостей, які знайомилися тут з полінезійською кухнею і коштували дари Тихого океану.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11108 | Додав: adminA | Теги: Французька Полінезія.ВІДЕО, райський острів Бора-Бора. ФОТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]