Пт, 2024-04-19, 03:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Червень » 6 » Із Ковеля до Холма відкрито продаж квитків
09:35
Із Ковеля до Холма відкрито продаж квитків

Відкрито продаж квитків на поїзд з волинського міста Ковель до польського Холма. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків до польського міста Холм у міжнародних залізничних касах. Вартість проїзду складатиме 203,24 грн. Поїзд № 751/752 Ковель – Холм відправиться в перший рейс вже через тиждень.

Передбачається, що маршрут обслуговуватиметься складом рейкового автобуса. Залізничники аналізуватимуть попит на цей напрямок і за потреби залучатимуть інший рухомий склад. Це вже другий денний поїзд до Польщі. У грудні 2016 року для покращення сервісу для пасажирів у міжнародному сполученні "Укрзалізниця" запустила швидкісний поїзд сполученням Київ – Львів – Перемишль, який нині користується великим попитом.

Завдяки спільним зусиллям українських і польських залізничників квитки до Перемишля з середини червня вже можна буде купити онлайн. У планах "Укрзалізниці" – продовжити розвивати міжнародні сполучення не тільки з Польщею, а й з іншими країнами Європи, особливо в контексті запровадження безвізового режиму.

Нагадуємо, вартість квитків на міжнародні напрямки може змінюватися залежно від курсу валюти в день придбання квитка.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1935 | Додав: adminA | Теги: продаж, квитки, Потяг, поїзд, Холм, Ковель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]