Пт, 2024-03-29, 12:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Червень » 13 » Як не помилитися з вибором, купуючи квартиру у новобудові?
10:26
Як не помилитися з вибором, купуючи квартиру у новобудові?

Новобудови набувають все більшої популярності навіть у такому місті, як Львів, де родзинкою житлової архітектури залишаються будинки позаминулого століття. Новобудови привертають увагу поєднанням вигідної ціни та комфорту. Однак важливо зробити правильний вибір, керуючись кількома критеріями у виборі варіантів нерухомості, щоб купити квартиру у новобудові та не розчаруватися.

На що слід звернути увагу у першу чергу?

У новобудові ще ніхто не жив, а часто проект знаходиться на етапі реалізації, тож перевірити якість роботи забудовника можна лише одним способом — прочитавши відгуки про минулі, вже збудовані будинки.

Забудовник і сам розуміє, що від його доброго імені залежить довіра клієнтів, а тому добропорядна компанія завжди турбується про те, щоб її репутація залишалася незаплямованою. Звертати увагу слід на відгуки клієнтів. І не лише на сайті забудовника, а й на сторонніх джерелах. Бажано знайти хоча б два–три різні сайти, форуми, блоги, де можна знайти позитивні відгуки.

Компанія «НоваБудова» працює вже друге десятиліття, а тому знайти відгуки про її діяльність досить легко, і всі вони будуть позитивні. Цей забудовник турбується про те, щоб його клієнти залишалися задоволені, не лише з порядності, а й тому, що це вигідно для її успіху.

Як вибрати квартиру?

Купити квартиру у новобудові хочуть здебільшого ті, хто шукає поєднання вигідної ціни та якості. Але критерії відбору мусять стосуватися різних сторін:

  • Слід звернути увагу на розташування будинку. Чи близько він знаходиться до центру міста, чи охороняється територія та чи зручним є транспортне сполучення? Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM у Львові є зручним і з цієї точки зору.
  • Наскільки якісною є інфраструктура будинку. Йдеться як про комунікації, так і про ділянку при будинку. Компанія «НоваБудова» пропонує не лише індивідуальну систему опалення у своїх будинках, а також підземний паркінг, озеленену територію та дитячий майданчик. Все для затишного життя. Додаткової зручності додають комерційні приміщення під майбутні магазини.
  • Оригінальність внутрішньої побудови квартир. Принципи житлової архітектури зробили великий крок уперед за останні десятиліття, і компанія користується новітніми досягненнями: великі вікна для природного освітлення, сучасне планування, просторі кімнати — все це можна знайти у проектах забудовника.

Тож не варто баритись! Ціна на квадратний метр зростає пропорційно з рівнем готовності будинку, тож чим раніше вдасться купити квартиру, тим більш вигідною буде її вартість.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1631 | Додав: adminA | Теги: Вибір, купути, квартира, новобудова | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]