Пт, 2024-03-29, 03:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 8 » Як правильно вибрати і купити золоті ювелірні прикраси
16:46
Як правильно вибрати і купити золоті ювелірні прикраси

Коли ви замислюєтеся про приємні походи в ювелірний магазин за покупкою золотої ювелірної прикраси, неважливо, для себе чи в подарунок, варто розуміти, що прогулянка може виявитися і не зовсім приємною. А справа вся в тому, що навіть якщо ви добре уявляли собі прикраси, яке задумали придбати, величезний асортимент ювелірних виробів небаченої краси змусить вас розгубитися. У вас відразу з голови вилетять всі задумані плани і залишаться тільки емоції і захоплення.

Саме тому перед походом за своєю ювелірної покупкою, продумайте те, що радиться в цій статті.

Не здумайте купувати золотий виріб в неперевіреній ювелірній крамниці, а тим більше на вулиці з рук. Для цього існують спеціальні ювелірні магазини, в яких, можливо, золота річ коштує трохи дорожче, ніж в неперевіреній лавці, зате вам дається гарантія, проба і чек. Крім того, продавець, який спеціалізується саме на ювелірних прикрасах, завжди допоможе вам зробити правильний вибір золотого виробу.

Можливо, що ви звикли потрібні речі купувати в інтернет-магазині, зрозуміло, що на порталі зробити покупку простіше, тим більше, у вас буде час все розглянути і оцінити, але при покупці дорогого золотого виробу, вам варто переконатися, що фірма, якій ви збираєтеся зробити замовлення, безпосередньо пов'язана з реальною асоціацією ювелірів.

Не важливо, купуєте ви дорогу річ в реальному або інтернет-магазині, обов'язково обговоріть можливість і умови повернення ювелірної прикраси.

Якщо вам пропонують знижку, то скоріше за все, у виробі є вада, уважно розгляньте його.

Уважно розглядати треба виріб, навіть якщо вас нічого не насторожило, ви повинні оцінити самі, а не зі слів продавця: масу, пробу, застібку, камені, гравюри, якщо вони є.

Якщо ви купуєте золоту прикрасу особисто собі, то не соромтеся її приміряти. А коли ви хочете зробити подарунок, то дізнайтеся точний розмір людині, якій хочете зробити подарунок. Зробити це не так вже й складно. Наприклад, попросіть приміряти кільце. Навіть якщо воно вам мале, надіньте його на мізинець, таким чином, ви дізнаєтеся точний розмір.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 11745 | Додав: adminA | Теги: золото, купити, прикраса, Ювелір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]