Пт, 2024-03-29, 01:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 21 » Як вибрати аромат парфумів: кілька корисних порад
22:00
Як вибрати аромат парфумів: кілька корисних порад

Як вибрати аромат парфумів: кілька корисних порад

Безумовно, у кожної людини є власний, тільки їй властивий запах. Він змінюється під впливом настрою або їжі, яка вживається. Свідоме ж застосування додаткових заходів, будь-то духи, масла або щось інше, допомагає урізноманітнити ту палітру запахів, якою нагородила нас природа. У той же час, якщо ви шукаєте собі гарні духи, тоді вибрати варто продукцію від бренду Ів Сен Лоран, які широко представлені на ресурсі notino.ua.

Не можна, разом з тим, і захоплюватися парфумами. У всьому потрібна міра. Необхідний хороший вибір парфуму. Перед регулярним використанням духів нанесіть пару крапель на зап'ястя, а також область шиї. Коли протягом дня ви перестали відчувати даний аромат, а подруги запитують, чому ви так дивно пахнете сьогодні - це те, що ви шукали! У разі якщо запах парфумів весь день гнітить вас, а також заважає сконцентруватися, подаруйте їх краще кому-небудь.

Потрібно запам'ятати

Запахи проявляються на будь-якому типі шкіри неоднаково. Схильна до жирності шкіра засвоює їх швидше, ніж суха.

Духи не слід тривалий час економити - набагато краще швидше їх використовувати. Врахуйте, що дана тендітна ароматна субстанція зовсім не виносить:

1. променів сонця;
2. спеки;
3. протягів.

Під впливом сліпучого світла духи розкладаються, а також набувають малоприємний запах. Їм потрібен холодильник! Найвірніший метод визначити "запашні" пристрасті дами - з'ясувати, хто вона за гороскопом.

Попередження

Намагаємось не користуватися парфумами до їжі. Цим ви в змозі затьмарити вечерю собі, і тим, хто поділить її з вами. Оскільки аромат тільки-тільки приготовленої їжі іноді зовсім не сумісний з квітковим або пряним пахощами, що виходять від вас.

Три думки про нішеву парфумерію, в яких мало правди

№1: Нішеві парфуми дорожчі люксових. Це міф! Багато популярних нішевих парфумів можна придбати в 1,5-2 рази дешевше люксової продукції. Селективна парфумерія, як і мас-маркет з люксом, ділиться на три цінові категорії: доступні, дорогі, дуже дорогі.

№2: Нішевий парфум більш стійкий. Духи з нішевого сегменту чутно на тілі близько 20 годин. Їх звучання змінюється в залежності від погоди, вологості, часу дня. На кожному аромат розкривається зовсім по-різному, що обумовлено індивідуальними особливостями шкіри. Як бачите, відмінна стійкість селективних ароматів - це правда. Але з одним застереженням - якісний парфум класу люкс також може триматися на тілі близько доби.

№3: Нішева парфумерія не користується особливим попитом. Зовсім ні. Сьогодні вона затребувана не менше, ніж люксова. Це й не дивно, адже споживач все частіше робить вибір на користь чогось абсолютно нового, несхожого на всі інші запахи. Саме селективна парфумерія по-особливому взаємодіє зі шкірою, розкриваючись на ній приголомшливим букетом ароматів.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1797 | Додав: adminA | Теги: Вибір, аромат, парфум | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]