Вт, 2024-04-23, 10:30
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Травень » 27 » Як вибрати весільну зачіску
11:21
Як вибрати весільну зачіску

Не варто вибирати складну і масивну модель зачіски. Зачіска, в принципі не повинна створювати дискомфорту, щоб не викликати мігрень і не затьмарити нареченій свята. Важливим чинником є структура волосся і його довжина.

З довгими і слухняними волоссям можна зробити все, що завгодно, та й власницям коротких стрижок не слід панікувати: їм підходить укладання в будь-якому стилі, окрім того не варто забувати, що волосся повністю можна наростити. Дуже принципово, щоб зачіска підходила до весільної сукні та відповідала обраному нареченою увазі. До речі, дізнатися які зараз модні весільні зачіски можна за посиланням http://xvatit.com.ua/zachiski/.

До святкової сукні незвичайного дизайну необхідно підібрати дуже просту укладку: серйозний пучок, традиційну черепашку, легкі неповторні локони. До традиційної довгої сукні - неодмінно стильна зачіска. Головне, щоб образ нареченої був цілісним і гармонійним.

Зачіска повинна відмінно поєднуватися з девайсами: фатою, капелюхом. А саме, фату можна одягти до традиційної зачіски, діадема доречна на всіх, якщо елегантно покладена на волосся. Щоб правильно вибрати зачіски, краще звернутися до досвідченого перукаря або стиліста, який зуміє дати підказку, найкращі рішення - підібрати моделі, які виділяють плюси і приховують можливі недоліки (дуже довгу або маленьку шию, неправильну форму вуха). Крім того, фахівець зорієнтує наречену в сучасних тенденціях і допоможе обрати модну зачіску. Крім цього необхідно провести свого роду репетицію. Це дозволить молодій в день весілля уникнути неприємних сюрпризів.

Молодятам слід пам'ятати, що весілля це не тільки свято

Весілля - це свято, але як правило тільки для гостей. Адже, якщо гості приходять тільки на урочисту частину, то молодій парі і її родині потрібно докласти чимало зусиль, щоб урочиста частина сподобалася гостям і пройшла на високому рівні.

Майбутньому подружжю слід подбати про цілу низку речей, а саме - домовитися з перукарем, щоб зробив всім зачіски на весілля, домовитися про святкову залі, знайти музикантів та ведучого святкового вечора, знайти фотографа і купити весільне плаття (біле весільне плаття для нареченої і костюм для нареченого) і багато інших речей, які для гостей свята залишаться непомітними і вони їх будуть сприймати як елементарні, само собою зрозумілі речі.

Саме тому перед тим як вирішити організувати велике і пишне весілля майбутній подружній парі варто добре обміркувати, чи варто це робити. Адже молодятам слід бути готовими до такої підготовки і морально, і фінансово. Бо весілля - це не тільки свято, але і значне фінансове вкладення, яке відбере чимало нервів і коштів.

Правда, це все забувається, коли молода пара стає на сімейний шлях і починає спільну сімейне життя.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 12119 | Додав: admin | Теги: модні зачіски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]