Пт, 2024-04-19, 16:14
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Травень » 2 » Як замовити приватизацію землі?
16:30
Як замовити приватизацію землі?

З кожним роком тисячі жителів України стикаються з необхідністю приватизації землі. Оскільки згідно з чинним законодавством неприватизована територіяне може розглядатися, як власність певного громадянина. Відповідно всі споруди, що розміщені на даній території вважаються незаконними і можуть підлягати знесенню. При цьому закон України гарантує кожному громадянину право на приватизацію землі. Також в Україні передбачено декілька випадків, коли особа може отримати земельну ділянку в приватну власність безкоштовно. Громадянин України може отримати землю лише один раз за життя. Українці можуть здійснити безкоштовну приватизацію : місця для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, ділянку для ведення особистого селянськогогосподарства, ділянку для ведення фермерського господарства, ділянку для ведення садівництва, ділянку для індивідуального дачного будівництва, ділянку для будівництва гаражів.

Але бюрократична система в нашій країні здатна зробити так, що Ви ніколи не зможете скористатися даним правом. Звичайно деяким людям вдається самостійно домогтися права на приватизацію, але в основному ці особи володіють певними юридичними знаннями. Замовити приватизацію землі у спеціалізованої організації стане більш раціональним кроком у тому випадку, коли Ви не є висококваліфікованим юристом. Так як агентства що займаються питаннями приватизації, виконують свою роботу в найбільш стислі терміни, а підсумкові витрати не становлять значної суми.

Особисто в Києві з цього питання зверніться до ТОВ «Альфа-Зем». Фахівці цього підприемства мають сертифікати інженерів-землевпорядників та інженера-геодезіста. ТОВ «Альфа-Зем» використовує для проведеннягеодезичних вимірювань сучасні високоточні інструменти. Зазначимо, що при співробітництві ваша участь буде максимально обмежена. Компанія візьме на себе всі етапи приватизації, які включають: замовлення кадастрової зйомки з проведенням обміру ділянки та отриманням акта, розробка документації (внесення інформації про склад угідь та сусідніх ділянках), одержання грошової оцінки, узгодження документації в Держземкадастрі, а також підсумкова реєстрація в Державному земельному кадастрі. За часом цей процес займає близько трьох місяців, вартість послуги складає близько 10 тисяч гривень. Всі обумовлені моменти будуть виконані, і в результаті ви отримаєте заповітний документ уникнувши зайвого бюрократичного нервування.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 11356 | Додав: adminA | Теги: земля, приватизація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]