Чт, 2024-03-28, 11:21
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 8 » Яких спеціалістів торкнеться мобілізація - у Генштабі розповіли
22:20
Яких спеціалістів торкнеться мобілізація - у Генштабі розповіли

Представник Генерального штабу ЗСУ, генерал-майор Олександр Розмазнін повідомив, що під час четвертої хвилі мобілізації у першу чергу призиватимуть військовозобов’язаних, які зможуть обслуговувати техніку, яка надійшла в озброєння.

“Ми повинні провести цю мобілізацію з єдиною ціллю – щоб у нас були резерви, які дадуть нам можливість зробити те завдання, яке стоїть безпосередньо перед Збройними Силами по захисту нашої територіальної цілісності”, - сказав Розмазнін в ефірі телеканалу новин “24”.

Він наголосив, що четверта хвиля мобілізації торкнеться військовослужбовців запасу, однак призовникам, які виявлять бажання захищати Батьківщину, не відмовлятимуть.

Спеціальності нам потрібні всі. Якщо ви звернули увагу, у День Збройних Сил України наш Президент – Верховний Головнокомандувач, міністр оборони брали участь у врученні техніки, яка відновила свою боєздатність. І якраз наявність цієї техніки нам визначає ті спеціальності, які нам потрібні. Це танкісти, це артилеристи, це водії, це механіки різних систем озброєння… Однозначно, це будуть ті люди, які мають досвід,
- зазначив генерал-майор.

Розмазнін наголосив, що у 2015-му році “наша промисловість і “Укроборонпром” практично удвічі збільшить кількість техніки, яка буде поставлена в лави наших Збройних сил”.

Нагадаємо, Міністр оборони Степан Полторак натякнув, що четверта хвиля мобілізації на носі. За його словами, вона потрібна для ротації солдатів на передовій.

 

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11139 | Додав: adminA | Теги: мобілізація, Генштабі розповіли, спеціалістів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]