Сб, 2024-04-20, 00:10
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Квітень » 10 » Їздити на чорних авто заборонили грузинським чиновникам
11:42
Їздити на чорних авто заборонили грузинським чиновникам

Автомобілі всіх класів, призначені для держслужбовців в Грузії, можуть бути будь-якого кольору, крім чорного — такі нові офіційні регуляції, що стосуються державного автопарку, повідомляє місцеве видання "Грузія Online".

Зокрема, зміни були внесені до постанови уряду "Про затвердження перерозподілу державного автопарку, класифікації та закупівлі службової автомашини або правила заміни", яка була ухвалена в лютому 2014 року.

В оновленій версії документа з’явився запис "купуються автомобілі всіх класів можуть бути будь-якого кольору, крім чорного". Крім того, до 25 квітня 2018 року всім міністерствам і державним установам наказано подати план щодо оптимізації автопарку. При цьому для держслужбовців рекомендовано закуповувати економні моделі автомобілів: витрата палива не повинна перевищувати 6 літрів на 100 кілометрів.

З ініціативою відмовитися від автомобілів чорного кольору виступив в лютому прем’єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі. Тоді він закликав членів уряду «залишити в минулому епоху чорних джипів і пересісти на машини інших кольорів».

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1793 | Додав: adminA | Теги: авто, чиновник, Грузія, заборона | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]