Сб, 2024-04-20, 04:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 13 » Кадри з Євромайдану використали у голлівудському фільмі з Клуні та Лорі. ВІДЕО
18:57
Кадри з Євромайдану використали у голлівудському фільмі з Клуні та Лорі. ВІДЕО

У Мережі з'явився новий трейлер картини "Земля майбутнього: Світ за межами" з Джорджем Клуні і Х'ю Лорі в головних ролях. У відео є фрагмент революційних подій річної давнини на київському Майдані.

За задумом режисера фільму Бреда Берда, герой Джорджа Клуні Френк винайшов машину часу, щоб запобігти світовому краху. Френк подорожує в часі і під час однієї з таких подорожей потрапляє в Tomorrowland, де будь-які дії безпосередньо впливають на майбутнє світу і своє власне, передає ТСН.

Трейлер стрічки демонструє кілька моментів, які нібито уособлюють майбутнє нашої планети. Майбутнє, у якого "залишається все менше шансів". Серед цих кадрів показали і український Євромайдан.

Новим проектом займаються відразу дві знамениті кіностудії - Disney і Pixar, а сценарій до нього написав Деймон Лінделоф, який отримав визнання завдяки роботі над серіалами "Залишитися в живих", "Залишені" і фільмами "Стартрек: Відплата", "Світова війна Z".

Як повідомлялося, американський рок-гурт Nickelback, записуючи відео на свою революційну пісню Edge Of A Revolution, використав кадри революцій, які відбувалися у світі в різні часи. Зокрема, у відеороботі колективу з'явилися й відео зимової революції 2013-2014 у центрі Києва.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 11037 | Додав: adminA | Теги: голлівудському фільмі з Клуні та Ло, Євромайдану, Кадри | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]