Пт, 2024-04-19, 16:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 8 » Кенгуру в Австралії може знищити спека
19:23
Кенгуру в Австралії може знищити спека

кенгуру Тисячі знесилених кенгуру атакують австралійські міста. Тварини шукають їжу та воду. Адже на материку найбільша за останні сто років посуха.

У столиці Австралії, Канберрі, кенгуру знищили майже всю зелень. У пошуках порятунку тварини приходять до людей.

Подружжю із Квінсленду довелося відбиватися від агресивного кенгуру. Родина тривалий час підгодовувала тварину, що навідувалася до їхнього ранчо в пошуках провізії. Аж раптом, із привітного друга кенгуру перетворився на хижака. Коли чоловік та жінка порались по господарству на власному подвір’ї, на них зненацька стрибнула розлючена тварина. Після нападу сумчастого в людей лишилися чималі подряпини та гематоми.

Подібних історій нападів кенгуру на людей за останні місяці побільшало в рази. І причиною такої кардинальної зміни в поведінці тварин є неймовірна посуха, що панує в Австралії. Вона знищує рослини, а спраглі тварини у штаті Квінсленд заполонили парки, подвір’я та узбіччя доріг у пошуках води.

Зголоднілі кенгуру становлять справжню загрозу і для водіїв. Адже в пошуках їжі та води, тварини часто вистрибують на дорогу і стають причиною ДТП.

Екологи б’ють на сполох. Небачена спека в Австралії може знищити більшу частину кенгуру, а це майже 30 мільйонів тварин.

Окрім кенгуру, від аномальної посухи потерпають і корови. Напоїти тварин у поле приїжджає фермер. А прямісінько під будинки місцевих приходять страуси Ему. Птахам люди виносять їжу та воду. Влада на допомогу тваринам виділяє мільйони доларів, однак усі розуміють — якщо не буде дощів, ситуація не покращиться. Метеорологи ж поки що, на жаль, рясних опадів не прогнозують.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1661 | Додав: adminA | Теги: спека, знищення, Австралія, кенгуру | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]