Пт, 2024-03-29, 00:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Листопад » 22 » Коли ProZorro почне земельні аукціони стало відомо
08:05
Коли ProZorro почне земельні аукціони стало відомо

земля У системі ProZorro.Продажі вже в листопаді з’являться лоти у вигляді прав на оренду земельних ділянок, після чого і відбудуться перші прозорі онлайн-аукціони. Це стане можливим завдяки спільному пілотному проекту ДП "Прозорро.Продажі" і Держгеокадастру.

Про це повідомив під час брифінгу розповів перший заступник міністра економрозвитку і торгівлі Максим Нефьодов, пише Дело. Чиновник зазначив, що Госгеокадастр почав практичну реалізацію пілотного проекту щодо запровадження електронних земельних торгів. А глава Госгеокадастра Олександр Колотілін додав, що укладаючи договір з ДП ProZorro.Продажі, зроблений ще один крок до переведення земельних аукціонів онлайн.

Система "Prozorro.Продажі" стане вже другою державною системою електронних аукціонів, через яку будуть продаватися права на оренду землі. Раніше про початок перших аукціонів заявили в Системі електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ).

Також повідомлялося, що Prozorro надає доступ до закритих даних аукціону. А за два роки існування система електронних державних закупівель ProZorro дозволила заощадити державі 52 млрд грн бюджетних коштів.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1577 | Додав: adminA | Теги: земля, аукціон, Prozorro | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]