Пт, 2024-03-29, 03:07
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Жовтень » 25 » Кому довырити вклейку лобового скла?
12:04
Кому довырити вклейку лобового скла?

На перший погляд може здатися, що досить легко і просто виконати вклейку автоскла самостійно. Але насправді все не так, або не зовсім так. Адже від правильності виконання цієї процедури, залежить весь подальший період експлуатації транспортного засобу.

Здійснюючи вклейку автомобільного скла своїми силами, ви можете не просто не заощадити, а ризикуєте витратити набагато більше грошей, ніж планували. З чим це пов'язано?

Припустимо, ви купите клей-герметик для вклейки автоскла і інші необхідні матеріали, але неякісно виконаєте роботи, після чого доведеться звертатися до професіоналів (і знову ж платити). Чи не краще відразу звернутися до хороших майстрів? Крім того, вони мають необхідний і спеціальний інструмент.

Не варто нехтувати послугами спеціалістів ще й тому, що неправильний демонтаж і установка лобового скла призведе до його псування, що може привести до загрози життю водія і пасажирів.

Заміна автомобільного скла фахівцями забезпечує дотримання технологічного процесу, тому гарантує безпечне і успішне подальше експлуатування транспортного засобу протягом усього терміну служби.

Звертатися за допомогою потрібно в перевірену компанію (за рекомендацією друзів або знайомих, або прочитавши відгуки в Інтернеті). Тільки так можна убезпечити себе від сумнівних компаній, які «гоняться» за прибутком на шкоду якості виконуваних робіт.

Якщо ви все-таки вирішили спробувати здійснити заміну лобового скла своїми силами в гаражних умовах, дотримуйтесь правил техніки безпеки, і спочатку ретельно вивчіть всі процедури, які вам потрібно буде виконати. В першу чергу, не забудьте придбати клей-герметик для вклейки автоскла. Ми пропонуємо вибрати клей компанії LOCTITE, який відмінно зарекомендував себе.

І не забувайте про два правила користування автомобілем після установки скла:

  1. Краще залишити машину на рівному майданчику і не експлуатувати протягом 12 годин.
  2. Дві доби автомобіль не варто мити.

Перестановка датчика дощу може привести до необхідності коригування даних ЗБУ машини, для цього потрібно звернутися в спеціалізований сервіс.

І ще раз підкреслимо: не поспішайте використовувати машину після вклейки лобового скла. Краще дві години почекати, ніж переробляти всю роботу заново.

Якщо ви не впевнені у власних силах, зверніться до професіоналів. Але запитайте заздалегідь, які матеріали вони використовують, чи мають достатній досвід роботи.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1770 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]