Пт, 2024-03-29, 16:22
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 2 » Коноплянка в полі зору "Інтера", а ПСЖ прицінюється до Ярмоленка
10:18
Коноплянка в полі зору "Інтера", а ПСЖ прицінюється до Ярмоленка

Головний тренер міланського "Інтера" Роберто Манчіні назвав список гравців, яких буде намагатися підписати під час літнього трансферного вікна. Серед інших, є в цьому списку і вінгер дніпропетровського "Дніпра" і збірної України Євген Коноплянка, пише Football Italia.

За словами Манчіні, він хоче бачити в команді Маттео Дарміана, Джеймса Мілнера, Яя Туре, Євгена Коноплянку і Маттео Періна. Стосовно двох останніх вже працює спортивний директор "Інтера" П'єро Аусіліо.

Зазначимо, що у Коноплянки закінчується контракт з "Дніпром" наприкінці сезону, і новий він, судячи з усього, підписувати не збирається.

ПСЖ прицінюється до Ярмоленка

Лідер київського "Динамо" і збірної України, 25-річний Андрій Ярмоленко нестачі уваги з боку європейських клубів не відчуває вже давно. У чергу за багатообіцяючим футболістів встав і французький ПСЖ, який моніторить ситуацію навколо вінгера.

Згідно з даними авторитетного італійського журналіста Джанлуки Ді Марцио, зацікавленість в послугах українця висловлює особисто головний тренер парижан Лоран Блан, а керівництво клубу вже вело попередні переговори з агентом Міно Райола, який уповноважений представляти інтереси Ярмоленка.

Нагадаємо, контракт Андрія з "Динамо" закінчується влітку 2016-го року, а різні ЗМІ вже "сватали" його в "Рому" і "Ліверпуль".

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 11129 | Додав: abel | Теги: Ярмоленко, Інтер, Псж, Коноплянка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]