Чт, 2024-04-18, 06:43
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Вересень » 26 » Коротка історія автомобіля Ford Windstar
13:59
Коротка історія автомобіля Ford Windstar

Дебютував цей мінівен в 1994 році. Його дизайн був дуже сучасний і стильний для свого часу. Виробництво автомобіля Ford Windstar здійснювалося в Канаді.

Модель була піддана рестайлінгу в 1998 році. Вона стала більш безпечною і екологічною, ніж її однокласники.

Салон обладнаний сидіннями в три ряди - для водія і 6-ти пасажирів. Конфігурація крісел при бажанні варіюється. Для зручності пасажирів тепер є зліва зсувні двері.

Автомобіль Ford Windstar є першим мінівеном, на якому встановлені бічні і фронтальні подушки безпеки, що захищають при бічних ударах голови і грудну клітку, тих хто сидить спереду.

На вибір запропоновано 2 двигуна V6: перший об'ємом 3 л і потужністю 152 кінських сил; другий 3,6 л з показником 206 кінських сил.

З технічної точки зору особливістю автомобіля Ford Windstar є задня напівнезалежна підвіска, вона оснащувалася пневматичними елементами із змінною жорсткістю, її значення залежить від дорожніх умов.

За словами творців, ця машина, свого часу, була самою екологічною у своєму класі мінівенів. Бензиновий мотор відповідає федеральному стандарту LEV. Як опції запропонований електропривод зсувних дверей на дистанційному управлінні.

Через кілька років, автомобіль Ford Windstar отримав додатково двигун "Essex", потужність якого 193 кінських сил. Ще, інженери попрацювали над зниженням шуму мотора - проведена заміна кріплення і повністю усунена вібрація.

Цю модель прибрали з виробництва в 2003 році.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 11283 | Додав: defaultNick | Теги: Ford Windstar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]