Чт, 2024-03-28, 21:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 5 » Кредит для бізнесу
12:59
Кредит для бізнесу

У житті кожного підприємця настає момент, коли він розуміє, що необхідно розширювати свої межі, але не завжди для цього у нього є капітал. І ось тоді, на допомогу бізнесмену приходять банки, які спеціалізуються на вигідних пропозиціях. Для того, щоб вам видали необхідну для розширення бізнесу суму, потрібно правильно, без помилок зібрати весь пакет документів. Саме від цього і залежить позитивна відповідь, який дасть вам банк, при розгляді заявки.

Отже, що ж потрібно, для того, щоб вам дали довгоочікувані гроші для розширення бізнесу?

Для початку - необхідно розробити план, якого варто дотримуватися. Перш за все, необхідно зі свого штату вибрати фахівця, який буде здійснювати всю діяльність, пов'язану з отриманням грошей від банку. Для цієї діяльності найкраще підійде працівник бухгалтерії, безпосередньо пов'язаний з фінансовими операціями.

Після того, як ви визначилися з вибором людини, слід приступити до збору необхідних документів. Отже, визначимося з тими паперами, які ви повинні надати банку. Перш за все, необхідно написати заявку на отримання кредиту. У ній слід вказати назву організації, суму, термін і цілі. Також, для отримання кредиту необхідно надати офіційний документ, який в повній мірі буде підтверджувати повноваження генерального директора і головного бухгалтера організації, і обов'язково копії їхніх паспортів.

Для того, щоб отримати бажану суму на розширення бізнесу також необхідно надати деякі фінансові документи, такі як: баланси, звіти про прибутки та збитки за останні п'ять років. Якщо ж ваша організація користується спрощеною системою оподаткування, то не зайвим буде прикріпити до пакету документів і книгу про витрати, і доходи, а також податкову декларацію.

Організації, як правило, мають рахунки в банках, виписки з яких, за 12 місяців, теж входять в обов'язковий пакет документів. У цій виписці повинно бути вказано, чи є у вашої компанії заборгованість перед банком. Потім слід скласти обґрунтований документ, в якому буде вказано: вид діяльності фірми, то, на що будуть витрачені отримані кошти. Також, в пакет документів необхідно вкласти копії всіх документів, які підтверджують робочу діяльність вашої організації, такі як контракти та договори, які укладені між вами і вашими покупцями або споживачами.

Тобто, для того, щоб повною мірою задовольнити банк, необхідно надати всі фінансові документи, які є у вашій фірмі.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1900 | Додав: adminA | Теги: бізнес, кредит | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]