Пт, 2024-03-29, 07:14
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Купити квартиру у Львові без посередників
17:43
Купити квартиру у Львові без посередників

Щоб вирішити квартирне питання легко і швидко, краще вирішувати його напряму. А ще краще, коли є той, хто порадить і розповість з власного досвіду про обраний варіант. Саме так і зробили мої знайомі, подружня пара, які пройшли увесь шлях від оренди квартири до пошуку та купівлі власного житла.

«Стара квартира у радянському стилі у центрі Львова та нестабільність з боку орендодавця» – такою була наша реальність, розповідає моя знайома. А коли господиня оселі в черговий раз повідомила про підвищення ціни, для моїх друзів це стало останньою краплею. «Або зараз, або вже невідомо коли ми купимо те житло» – вирішили вони і почали шукати власну нову оселю.

Купити квартиру у Львовы вирішили без посередників. А тому передивилися і перебрали безліч варіантів. Всі точки зійшлись в комплексі, що знаходиться хоч і не в центрі Львова, проте видався надійним і сучасним. Це був ЖК «Щасливий» – комплекс комфорт-класу по вулиці Біговій у Личаківському районі Львова

Купити квартиру у Львові без посередників

Знайомі розповіли, що прийняти рішення їм допомогла низка факторів. По-перше, підійшло місцезнаходження ЖК і спокійний, неметушливий район. А по-друге, комфортність, якість житла були на чудовому рівні. Також вагомим аргументом стала доступність квартир і це разом з тим, що комплекс має клас «Комфорт». Приємним фактором стало те, що забудовник передбачив огороджену і гарно впорядковану прибудинкову територію з охороною. Також в будівництві знаходився підземний паркінг. А в самому будинку забудовник улаштував просторий хол з ресепшеном, де працюватиме консьєрж. Тут за новим зразком розташовуються зони відпочинку, зручні крісла, а також кімнати для зберігання на першому поверсі габаритних речей мешканців, так звані колясочні. Крім того будинок має власну службу управління, що опікується усіма питаннями сервісу. Весь цей свіжий, сучасний підхід справив неабиякий ефект після старої радянської орендованої квартири.

Друзі вирішили купувати квартиру без посередників, а тому одразу звернулися безпосередньо у відділ продажів забудовника компанії «НоваБудова», що на вул. Чайковського, 26. Тут моїх знайомих проконсультували та зорієнтували з усіх питань придбання, а також супроводили на будівництво і особисто показали квартири. До речі, забудовник пропонує зручне безвідсоткове розтермінування з доступним початком у розмірі 30% від вартості житла, що також полегшує питання придбання.

Перший будинок комплексу вже введено в експлуатацію, а мої знайомі роблять ремонт, оформлюють квартиру і, головне, вже мешкають у власні оселі. Тож, якщо ви зважуєте, де краще купити квартиру у Львові без посередників, раджу звернутися в «НоваБудова» і житловий комплекс «Щасливий», адже якісне і сучасне житло може бути доступним!

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1837 | Додав: adminA | Теги: купити, Посередник, Львів, квартира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]