Пт, 2024-04-19, 02:11
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Травень » 25 » Купуємо квартиру у забудовника - особливості вибору нерухомості
10:31
Купуємо квартиру у забудовника - особливості вибору нерухомості

Купуємо квартиру у забудовника - особливості вибору нерухомості

квартира у забудовника Купівля житла - найбільш хвилюючий і приємний момент в житті кожної української родини. Подія стає ще грандіознішою, якщо нерухомість купується в новобудові. Але не поспішайте піддаватися емоціям, які можуть привести до негативних наслідків. Перед тим як заселитися в нову квартиру доведеться зайнятися її вибором, враховуючи безліч супутніх критеріїв.

Вартість квартири - важливий критерій

Найважливішим фактором, від якого відштовхуються більшість покупців, є вартість квартири. Будівельні компанії, які продають нове житло, пропонуючи різні варіанти співпраці. При цьому клієнтам доступний великий вибір різнопланових планувань і оптимальна кількість житлових приміщень в квартирах. Важливо враховувати, що в рекламі зазвичай вказується стартова ціна квадратного метра. Тому часто варіант може виявитися дорожче. Власне чудовим варіантом за ціною можна вважати 2 кімнатні квартири ЖК Новопечерська вежа від забудовника, які представлені на сайті vezha.kiev.ua.

Фахівці відзначають, що на ціну первинної нерухомості впливають такі чинники:

  1. район розміщення новобудови;
  2. віддаленість від центральної частини міста;
  3. транспортна доступність;
  4. наявність інфраструктурних об'єктів.

Саме на вартості житла фокусується більшість покупців. Сьогодні вивчити ціни в новобудовах допомагає Інтернет. В Мережі ви можете за допомогою пари кліків детально вивчити всі пропозиції на ринку нерухомості, порівняти варіанти і обрати оптимальний для себе. Все це — навіть не виходячи з дому. Просто сидячи на дивані чи в зручному кріслі ви можете здійснювати вибір 2 кімнатних квартир в новобудовах ЖК Новопечерська вежа на спеціалізованому ресурсі vezha.kiev.ua.

ЖК Новопечерська вежа від забудовника

Терміни введення об'єкта в експлуатацію

Якщо новобудова, в якій вам сподобалася квартира, ще недобудована важливо бути дуже пильним. Часто клієнти спокушаються привабливою вартістю квадратних метрів на етапі закладки фундаменту. Але в такій ситуації потрібно розуміти, що переїхати у власне житло вийде ще не скоро. Плюс до всього покупець купує не нерухомість, а право на отримання квартири після закінчення будівельних робіт.

Також багатьох насторожує, що немає можливості особисто вивчити товар, що купується. Якщо на вторинному ринку покупець на власні очі оцінює планування приміщень, якість ремонту і інші моменти, то в будинку, який знаходиться на папері зробити цього не вийде. Тому важливо перевірити відповідальність, і репутацію забудовника для чого треба вивчити відгуки в Інтернеті, наприклад за посиланням https://vezha.kiev.ua/vse-kvartiry/dvuhkomnatnye-kvartiry, і всю супутню документацію щодо будівництва. І тільки переконавшись, що девелопер здатний виконати свої зобов'язання можна стати власником житла на вигідних умовах.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1625 | Додав: adminA | Теги: ЖК Новопечерська вежа, забудовник, квартира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]