Чт, 2024-04-18, 23:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Листопад » 3 » Лещенко - близькі до Коломойського люди виїхали з України
14:03
Лещенко - близькі до Коломойського люди виїхали з України

Близькі до олігарха Ігоря Коломойському люди виїхали з України до скандального затримання лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана.

Про це пише депутат від БПП Сергій Лещенко у своєму блозі на "Українській правді"

"За моєю інформацією, справді близькі до олігарха люди виїхали з України. Наприклад , колишній заступник губернатора Святослав Олійник отримав сигнал напередодні "шухеру" й перебрався в Словаччину", - стверджує він.

"Олійник зав'язаний особисто на Коломойського, він був його адвокатом у справі щодо замаху на адвоката Карпенка, "вирішував питання" про "бєспрєдєльне" закриття кримінальних справ у судах і організував прикриття для слідчого, який підіграв олігарху", - уточнює Лещенко.

За його інформацією, "тепер Олійник перебуває ближче до Олександра Лазорка, колишнього керівника "Укртранснафти", який теж утік до Братислави".

"Ще раніше, ніж Олійник і Лазорко, за кордон перебрався корпоративний юрист Коломойського Тимур Новіков", - пише Лещенко.

Однак Корбана Коломойський не попередив, тому що "ніколи не розглядав Корбана як свого "в дошку", вважає депутат.

"Для нього (Коломойського) він (Корбан) був субпідрядником, який завжди мав свій інтерес – і ще намагався на цьому заробити, якщо не гроші, то політичні бали", - вважає Лещенко.

 

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11013 | Додав: adminA | Теги: україна, Коломойський, близькі, виїзд, Люди, Лещенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]