Чт, 2024-03-28, 12:01
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 30 » Логістичний хаб в Україні відкриє Туреччина
15:54
Логістичний хаб в Україні відкриє Туреччина

Таким чином Туреччина має намір сприяти значному розвитку логістичної сфери між державами. Країни працюватимуть над збільшенням флоту і нарощуванням морського сполучення в Чорному морі.

Крім того України та Туреччина працюють над створенням зони вільної торгівлі між двома країнами. Наразі триває узгодження останніх пунктів угоди.

Посол України в Туреччині Андрій Сибіга наголосив на зацікавленості української сторони в такій співпраці. Про це повідомляє "Укрінформ".

Для нас Туреччина – це також можливість долучитися до Шовкового шляху, якщо брати до уваги транспортний вимір. Ми досягли серйозних домовленостей між нашими транспортними відомствами і в цьому напрямку ми хочемо працювати. Це і існуючі мережі: Карс – Тбілісі – Баку, для нас це цікаво, – сказав Сибіга.

За його словами, використання спільного транзитного потенціалу держав – дуже важливий напрямок співпраці, який ще не повністю задіяно.

Представник міністерства морського транспорту і повідомлень Туреччини Кемаль Гюней наголосив, що спільними силами було розроблено логістичний проект і наразі в планах відкриття логістичного центру в Україні, а також у Грузії.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1500 | Додав: adminA | Теги: Туреччина, хаб, відкриття, логістичний, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]