Чт, 2024-04-18, 21:05
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Березень » 9 » Маркетплейси - новий перспективний напрямок для продаж автозапчастин
16:41
Маркетплейси - новий перспективний напрямок для продаж автозапчастин

Популярність покупок через інтернет поступово змінює звичні реалії ринку. Маркетплейси активно витісняють вже звичні інтернет-магазини. По суті, онлайн-платформи можна вважати аналогічними базарам, які відомі як найдавніша форма організації торгівлі.

Функції маркетплайсів не обмежуються лише продажами товарів, вони ж проводять оплату і забезпечують доставку. При цьому власник торгового майданчика бере на себе рекламу і організовує залучення покупців, а з продавців стягує деяку плату.

Торговий майданчик Авто.Про

Сьогодні https://avtopro.ua є визнаним лідером серед онлайн-ресурсів, що реалізують автозапчастини. Ресурс був створений близько п'яти років тому на основі взаємодії продавців і програмістів, результатом якого став зрозумілий каталог для ведення продаж запчастин. Метою його створення було виключити можливі помилки при самостійному підборі деталей автолюбителями.

Ресурс має вузьку спеціалізацію і розрахований на певну аудиторію, інтереси якої знаходяться в площині підбору автозапчастин. Сьогодні компанія пропонує допомогу іншим учасникам ринку, які реалізують деталі для автомобілів, пропонуючи їм об'єднатися в єдиному інформаційному просторі, тобто в рамках єдиного майданчика. В такому форматі кожен учасник отримує доступ до будь-якої, корисної для свого бізнесу, інформації.

Об'єднання учасників сегмента ринку автозапчастин допомагає їм зосередитися безпосередньо на продажах, оптимізуючи свої ресурси. Участь в електронному каталозі і тісний зв'язок з іншими видами бізнесу, близьких до продажу автомобільних деталей, дозволить вивести ринок на більш високий рівень, що забезпечить зростання доходів і інші переваги.

Продаж автозапчастин в рамках маркетплейсів

Те, що ринок автозапчастин великий і має свою специфіку - факт загальновідомий. Кожна марка автомобіля, відома сьогодні, складається з декількох сот деталей. Деталі, які пропонуються виробниками, можуть бути оригінальними, так само існує і безліч аналогів. Цим пояснюється складність і заплутаність даного ринку.

В цілому, загальний ринок налічує мільйони одиниць товару. Але при наявності великого вибору товарів в спеціалізованих онлайн магазинах з продажу деталей споживач, в будь-якому випадку, стикається з безліччю труднощів. Головна з них - питання сумісності запчастин з його «залізним конем».

Складнощі подачі інформації покупцям відомі і власникам інтернет-магазинів, так як вона велика, складна і вимагає частого оновлення. Тому для такого бізнесу найбільш вдалим рішенням є участь в електронних каталогах, де є можливість представити найбільш повну інформацію про всі деталі.

Єдина платформа забезпечує якісну взаємодію різних учасників бізнесу, пов'язаних один з одним в повсякденній роботі. Це:

  1. Продавці автомобільних деталей;
  2. Фінансові установи;
  3. Страховики та експерти;
  4. Станції технічного обслуговування і розбирання;
  5. Служби доставки деталей.
Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1702 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]