Чт, 2024-04-25, 17:24
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Жовтень » 29 » Масштабні навчання з евакуації населення провели у КНДР
08:02
Масштабні навчання з евакуації населення провели у КНДР

Влада КНДР протягом останнього тижня проводила масштабні навчання з евакуації населення в невеликих містах у різних частинах країни, повідомляє Daily Mail.

Як пише видання, навчання проводили, як можливу "підготовку до війни".

Також наголошується, що в деяких містах відпрацьовувалося використання режиму світломаскування, коли в цілих поселеннях повністю відключалося світло для "дезорієнтації потенційного противника".

"Я ніколи не чув про такі навчання раніше, ніж вони відбулися в КНДР, але я не здивований. Ситуація дуже серйозна", - цитує видання колишнього південнокорейського військового офіцера Чун Ін-Бума

Відзначається, що востаннє подібні навчання в КНДР проводилися 2003 року.

Як повідомлялося раніше, глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив, що будь-яка атака Північної Кореї на США або союзників буде відображена військовим ударом.

Перед цим заступник постійного представника КНДР в ООН Кім Ін Рен заявив, що ситуація на Корейському півострові досягла "критичної точки" і в будь-який момент може початися ядерна війна.

Нагадаємо, 3 вересня Північна Корея повідомила про успішне випробування водневої бомби.

Президент США Дональд Трамп заявив про готовність задіяти ядерні можливості, щоб захистити себе і своїх союзників від ядерних і ракетних провокацій КНДР.

Постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі коментуючи випробування Пхеньяном водневої бомби заявила, що Радбез має прийняти "найсильніші санкції" щодо Північної Кореї.

Вона підкреслила, що тільки найсильніші санкції можуть зупинити північнокорейського лідера Кім Чен Ина, який "просить війни".

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1736 | Додав: adminA | Теги: евакуація, КНДР, населення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]