Чт, 2024-03-28, 23:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 24 » Мережу безконтактної оплати збільшив ПриватБанк
18:31
Мережу безконтактної оплати збільшив ПриватБанк

Стало відомо, що з початку 2019 року ПриватБанк збільшив мережу POS-терміналів для прийому безготівкової та безконтактної оплати товарів і послуг до 180 тисяч – на 10%. Як повідомив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств Євген Васильцов, основним драйвером розвитку мережі безготівкової оплати став малий бізнес – за останні місяці до мережі еквайрингу підключилися понад 4 тисяч малих і середніх торговельних точок.

– Сучасні платіжні рішення ПриватБанку дозволяють запустити прийом безготівкових платежів за кілька хвилин і підходять як великим національним мережам, так і невеликим торговим точкам, – зазначив Євген Васильцов. – Ми зробили доступною можливість приймати оплату традиційними платіжними картками ПриватБанку, безконтактними картами або смартфонами в будь-якій торговельній точці незалежно від розмірів і оборотів бізнесу. Сьогодні в мережі #cashless ПриватБанку близько 70% приймають платежі банківськими картами, безконтактними картами і смартфонами.

За даними ПриватБанку, найактивнішими темпами мережу прийому безготівкових платежів розвивається в Києві, Дніпропетровській і Харківській областях, Одесі та Львові, де щомісяця до мережі підключається від 150 до 200 нових торгових точок. Найбільш "готівкою" українськими регіонами залишаються Кіровоградська, Миколаївська та Чернігівська області, де в середньому до мережі #cashless підключається близько 30 нових точок.

За даними ПриватБанку, картами в продуктових магазинах і супермаркетах, на які припадає 48,4% від загального обсягу транзакцій в термінальній мережі банку. Друге місце за обсягами cashless-оплат займають магазини одягу, взуття та аксесуарів (10,86%), третє – магазини електроніки і побутової техніки (8,27%). Також активно розплачуються картами в магазинах товарів для будинку (7,72%), аптеках (6,57%) і кафе, ресторанах і розважальних центрах (6,57% загального обсягу транзакцій).

Також ПриватБанк в найближчому майбутньому має намір вжити заходів проти шахраїв та грабіжників.

– ПриватБанк уже встановив спеціальні пристрої, які запобігають скімінгу (шахрайству з банківськими картами. – Авт.), – каже Олег Серга. – Однак тепер виникла нова проблема, пов’язана з вибухами наших банкоматів. Ми активно працюємо над вирішенням цієї проблеми. Тепер ми будемо впроваджувати пристрої проти вибухів.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1484 | Додав: adminA | Теги: безконтактна, мережа, оплата, Приватбанк, збільшення | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]