Чт, 2024-04-25, 08:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Травень » 21 » Мій український народ здатний прожити без підконтрольних ФСБ соцмереж - Порошенко
11:59
Мій український народ здатний прожити без підконтрольних ФСБ соцмереж - Порошенко

  Глава держави повідомив, що підпише закон про заборону георгіївської стрічки. Президент Петро Порошенко впевнений у правильності припинення роботи в Україні російських соцмереж. Про це він сказав в ході свого виступу з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій у Національному історико-меморіальному заповіднику "Биківнянські могили".

Глава держави повідомив, що підпише закон про заборону георгіївської стрічки, коли він надійде йому на підпис з Верховної Ради.

"До речі, і без підконтрольних КДБ-ФСБ соціальних мереж мій український народ теж здатен прожити. І, до речі, закон про заборону георгіївських стрічок я теж підпишу, щойно від надійде до мене з Верховної Ради", - сказав президент.

Порошенко додав, що Росія своїми діями сама "поставила цю стрічку поза законом". Він зазначив, що "обвішані цими стрічками бойовики вбивають наших воїнів кожного дня і ночі".

Напередодні, 16 травня, президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня про застосування санкцій щодо низки фізичних і юридичних осіб. У ньому, зокрема, йдеться про блокування російських соцмереж та поштових служб. Також санкції передбачають блокування доступу до сервісів "Яндекс", 1С, "Софтлайн Груп", корпорації "Парус" і ще низки російських IT-компаній.

Вчора через українські санкції акції "Яндекса" вже почали дешевшати.

Зазначимо, загалом у санкційному списку 1228 фізичних та 468 юридичних осіб.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1723 | Додав: adminA | Теги: україна, Соцмережа, фсб, народ, Порошенко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]