Чт, 2024-04-25, 07:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Квітень » 2 » Міжнародним стандартам відповідав перший тур виборів в Україні - спостерігачі ENEMO
11:52
Міжнародним стандартам відповідав перший тур виборів в Україні - спостерігачі ENEMO

Місія Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO) вважає, що перший тур виборів президента України 31 березня був проведений прозоро і відповідав міжнародним стандартам. Про це 2 квітня повідомив голова місії Златко Вуйович.

"Незначні неточності й порушення в день виборів не вплинули на результати виборів", – заявив керівник спостережної місії.

Ці оцінки є попередніми, оскільки офіційні результати виборів ще не оприлюднені, відзначили в ENEMO.

Центральна виборча комісія зареєструвала 2 тисячі 344 міжнародних спостерігачі на виборах президента, з них 206 представляли ENEMO.

Європейська мережа організацій з моніторингу виборів (ENEMO) є міжнародною неурядовою організацією, яка представляє мережу національних неурядових громадських організацій, засновану 29 вересня 2001 року в Опатії, Хорватія. Вона складається з 21 провідної організації з моніторингу з 18 країн Центральної і Східної Європи та Центральної Азії, включаючи три країни Європейського союзу.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1548 | Додав: adminA | Теги: стандарт, вибори, тур, україна, перший | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]