Пт, 2024-04-19, 10:29
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 12 » МВФ заявляє про "величезний прогрес" стосовно України
09:39
МВФ заявляє про "величезний прогрес" стосовно України

 Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) завершила роботу в Україні. Про це йдеться в анонсі виступу прем'єр-міністра Арсенія Яценюка за підсумками переговорів, опублікованому прес-службою Кабміну.

"У четвер, 12 лютого, о 10.00, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зробить заяву для засобів масової інформації за підсумками переговорів з місією МВФ, яка протягом останніх тижнів працювала в Україні", - йдеться в анонсі.

Також у Брюсселі в цей час запланований брифінг директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

Міжнародний валютний фонд і Україна близькі до результатів у питанні надання країні фінансової допомоги. Про це сказала глава фонду Крістін Лагард на прес-конференції в середу, 11 лютого.

"З приводу України: у нас величезний прогрес, ми дуже-дуже близькі до завершення цього проекту", - відповіла Лагард на питання про допомогу Україні.

Вона не повідомила подробиць.

Україна розраховує отримати перший транш кредиту за новою програмою співпраці з ключовим кредитором - Міжнародним валютним фондом - вже в березні поточного року, заявив перший заступник міністра фінансів України Ігор Уманський в середу, 11 лютого, передає агентство УНІАН. За його словами, переговори з МВФ перебувають у завершальній стадії.

Крім того, керівник місії Міжнародного валютного фонду в Україні Нікола Георгієв, глава Національного банку України Валерія Гонтарєва і глава Міністерства фінансів України Наталія Яресько проведуть спільну прес-конференцію у четвер, 12 лютого, про це повідомляється на сторінці НБУ в Facebook. Згідно з повідомленням, початок прес-конференції - о 10.30 в залі засідань правління НБУ.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, G7 і МВФ допускають надання Україні 40 млрд дол.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 11028 | Додав: admin | Теги: величезний прогрес, МВФ, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]